Svenska kyrkan Luleå stift söker en servicekoordinator

Luleå Stift

Placeringsort: Luleå, Norrbottens län Ansök senast 2 oktober

Är du en serviceinriktad och strukturerad problemlösare?

Luleå stiftskansli vill vara en plats för möten, med fokus både på den egna personalen och våra gäster. Vi söker en servicekoordinator till funktionen för intern service och administration. Vi söker dig som hittar glädje i mötet med andra människor, har förmåga att självständigt planera ditt arbete och som vill jobba med att säkerställa de praktiska förutsättningar för lokaler och olika typer av möten.

Arbetsuppgifter

Som servicekoordinator tar du hand om den interna servicen. I detta ingår exempelvis att säkerställa trivsamma lokaler, hantera fika/måltider, ta emot besökare, enklare vaktmästaruppgifter, administrativa uppgifter och vissa säkerhetsfrågor. Du är även kontaktperson och beställare i relation till leverantörer (fastighetsägare, städföretag, catering, kontorsmaterial, post, mfl.). Hållbarhet är ett viktigt perspektiv inom intern service.

I rollen som servicekoordinator ingår att ständigt utveckla våra rutiner och service.

Kvalifikationer

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, är flexibel och kan snabbt göra omprioriteringar i det dagliga arbetet. Du kan arbeta självständigt och ser vad som behöver göras.

Arbetet innebär användande av flera olika digitala system för exempelvis dokumenthantering, fakturaflöde, anmälnings-/deltagarsystem, resebokningar mm. Vi ser gärna att du har erfarenhet från hotell/konferensverksamhet och/eller restaurang/mathantering. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Kunskaper i något av våra minoritetsspråk är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du är medlem och delar Svenska kyrkans värderingar.

Vad kan Luleå stift erbjuda dig?

Som servicekoordinator i Luleå stift blir du en del i en mångfacetterad organisation där du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor inom flera olika yrkeskategorier. Vi erbjuder ett varierande och fritt arbete som kräver egen initiativkraft och stor ansvarskänsla. Vi har bra arbetsvillkor och gör det möjligt att kombinera arbete med till exempel föräldraskap.

Svenska kyrkan i Luleå stift omfattar hela Norr- och Västerbottens län. Stiftsorganisationen vill ge bästa tänkbara stöd till församlingar och pastorat i syfte att bidra till ett levande församlingsliv. Vi är ett kompetenscentrum med 65 medarbetare med verksamhet centralt i Luleå, Skellefteå och Umeå. Vi vill ge bästa tänkbara stöd till församlingar och pastorat så att de kan förverkliga sitt uppdrag.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Placering: Luleå

Välkommen med din ansökan senast 2 oktober 2023!


Kontaktpersoner

Verksamhetsansvarig Olle Mattsson, tel. 0920-264705

 

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Om tjänsten

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Publiceringsdatum

2023-09-12

Löneform

Månadslön

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar

1

Yrkeskategori

Administration

Enhet

Luleå Stift

Referensnummer

2023/320

Ort

Luleå

Län

Norrbottens län

Land

Sverige

Adress

Luleå Stift

Stationsgatan 40

97232 Luleå

Ansök senast

2023-10-02