Vid vigsel

Så här behandlar vi personuppgifter i samband med er vigsel.

Genom att boka tid för vigsel ingår ni ett avtal med oss. För att kunna uppfylla avtalet behöver vi behandla era namn och personnummer samt kontaktuppgifter till er i våra system. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom pastoratet och endast i syfte att administrera vigseln. Samtycket kan tas tillbaka när som helst innan vigseln, och då raderas uppgifterna igen.

Vissa uppgifter om vigselceremonin kommer, för historiska ändamål, att sparas för alltid i en så kallad ministerialbok.

Vigselintyget kommer att skickas till Skatteverket.

Vid frågor om vår behandling av dina eller ditt barns personuppgifter,
kontakta Olaf Traulsen, kyrkoherde, 0554-68 80 82.

Vårt dataskyddsombud är Erika Malmberg, inTechrity, 072-549 64 34.