Verksamheter

Se hit alla enastående ensamma föräldrar

En mötesplats i Vikenkyrkan för ensamstående föräldrar med barn. Torsdagar 17.00-19.00.

Barnrytmik i Vikenkyrkan

På grund av de nya restriktionerna måste vi tyvärr ställa in barnrytmiken. Håll utkik på hemsidan och Facebook framöver för aktuell information. Var rädda om varandra!

Morgonbön och frukost

Måndag, tisdag och torsdag kl. 10.00, Vikenkyrkan. Ordinarie tider från den 15 augusti. Varmt välkomna.

Öppen förskola Vikenkyrkan

OBS! Inställt idag 26 september 2022. Välkommen du som har barn och som vill träffa andra vuxna och barn. För barn med vuxen. Mån 13.00-16.00 (sångstund 14.00), tors 9.00-13.00. Start 5 september.

Målarresan, Vikenkyrkan

Välkomna till Målarresan för barn 2-5 år med vuxen, småsyskon är också välkomna. Bibelberättelser, fika, musik. Måndagar 10.00-12.00. Anmälan. Start 5/9 men platserna är fulltecknade.

Kyrkokören Resonans, Vikenkyrkan

Tisdagar 17.00 i Vikenkyrkan. Blandad kör som sjunger profant och sakralt, i gudstjänster och program. Körledare är Ewa Strömner Rudander.

notblad

Sångensemblen Le Petit Coeur, Vikenkyrkan

Torsdagar 19.00, Vikenkyrkan. Blandad sångensemble som sjunger i gudstjänster och program. Profant och sakralt. Kontakta körledare Ewa Strömner Rudander, 054- 14 14 07.

Sopplunch Vikenkyrkan

Varje torsdag kl.11.00 serveras det god sopplunch med hembakat bröd. Start för höstterminen: 8/9. Välkommen.

En präst ställer skålar med oblat på ett bord med nattvardskärl i silver.

Taizemässa, Vikenkyrkan

Kvällsmässa - gudstjänst med nattvard i Vikenkyrkan. 5/10, 2/11, 7/12 18.00.

Mötesplats Viken

INSTÄLLT 12 april. Mötesplats för alla i Vikenkyrkan, tisdagar kl 14.00-16.00. Start: 2 februari 2022

Gullvivorna

Måndagar 14.00-15.30, jämna veckor. Vikenkyrkan. Start: 7 september

Vikentryggheten

Är du intresserad av Vikentryggheten? Ett telefonsamtal om dagen för ökad trygghet. För dig som är 70 år eller äldre.

Om Vikenkyrkan

Alldeles i Mariebergsviken ligger Vikenkyrkan. En modern träkyrka med ett kvadratiskt hemtrevligt kyrkorum.

Karlstads domkyrkoförsamling

I domkyrkoförsamlingen finns Karlstads domkyrka och Vikenkyrkan. Varmt välkommen till gudstjänster och grupper!

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.