Verksamheter

Se hit alla enastående ensamma föräldrar

En mötesplats i Vikenkyrkan för ensamstående föräldrar med barn. Torsdagar 17.00-19.00.

Barnrytmik i Vikenkyrkan

På grund av de nya restriktionerna måste vi tyvärr ställa in barnrytmiken. Håll utkik på hemsidan och Facebook framöver för aktuell information. Var rädda om varandra!

Morgonbön och frukost

Måndag, tisdag och torsdag kl. 10.00, Vikenkyrkan. Sommarlov v 29 (18-24 juli). Sommaröppet: 2/8, 9/8, 11/8. Ordinarie tider från v 33 (15 augusti). Varmt välkomna.

Öppen förskola Vikenkyrkan

Välkommen du som har barn och som vill träffa andra vuxna och barn. För barn med vuxen. Mån 13.00-16.00 (sångstund 14.00), tors 9.00-13.00. Start 5 september.

Målarresan, Vikenkyrkan

Välkomna till Målarresan för barn 2-5 år med vuxen, småsyskon är också välkomna Bibelberättelser, fika, musik. Måndagar 10.00-12.00. Anmälan. Start 21/2 2022.

Kyrkokören Resonans, Vikenkyrkan

Tisdagar 17.00 i Vikenkyrkan. Blandad kör som sjunger profant och sakralt, i gudstjänster och program. Körledare är Ewa Strömner Rudander.

notblad

Sångensemblen Le Petit Coeur

Torsdagar 18.30, Vikenkyrkan. Blandad sångensemble som sjunger i gudstjänster och program. Profant och sakralt. Kontakta körledare Ewa Strömner Rudander, 054- 14 14 07.

Sopplunch Vikenkyrkan

OBS: Ej lunch 14, 21 och 28 april. Varje torsdag kl.11.00 serveras det god sopplunch med hembakat bröd. Välkommen.

En präst ställer skålar med oblat på ett bord med nattvardskärl i silver.

Kvällsmässa, Vikenkyrkan

Ungefär varannan onsdag 18:00 är du välkommen till kvällsmässa - nattvard i Vikenkyrkan.

Mötesplats Viken

INSTÄLLT 12 april. Mötesplats för alla i Vikenkyrkan, tisdagar kl 14.00-16.00. Start: 2 februari 2022

Gullvivorna

Måndagar 14.00-15.30, jämna veckor. Vikenkyrkan. Start: 7 september

Bibelsamtal i Vikenkyrkan

Onsdagar i udda veckor klockan 18.00-19.30 kan du fira mässa och sedan möta andra i efterföljande bibelsamtal. Pga av de nya restriktionerna är det inte klart när terminen drar igång.

Vikentryggheten

Är du intresserad av Vikentryggheten? Ett telefonsamtal om dagen för ökad trygghet. För dig som är 70 år eller äldre.

Om Vikenkyrkan

Alldeles i Mariebergsviken ligger Vikenkyrkan. En modern träkyrka med ett kvadratiskt hemtrevligt kyrkorum.

Karlstads domkyrkoförsamling

I domkyrkoförsamlingen finns Karlstads domkyrka och Vikenkyrkan. Varmt välkommen till gudstjänster och grupper!

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.