Foto: Isabell Karlsson

Världens ljus

Tänd ett ljus för det som ligger på ditt hjärta. För personlig glädje eller sorg, för fred och frihet i världen. Möt andra i torg-gemenskap, fika, prata och umgås! Vi ses lördag 14/1 kl 18-23!

Lördag 14 januari kl 18.00-23.00. Kvällssamling i kyrkan kl 20.00. Fika inomhus i Nicodemusgården

Kommunalrådet Johan Persson kommer och tänder det första ljuset kl 16. Sångkören Vi tar ton sjunger julsånger.

Kl 17 (när marknaden stänger ner) har vi Andrum inne i Domkyrkan. Där sjunger vi advents- och julsånger, och diakonerna Beate och Ingrid talar. Nicodemusgården har också öppet med soppa och fika.

Tänd ett ljus för det som ligger på ditt hjärta. För personlig glädje eller sorg, för fred och frihet i världen. Möt andra i torg-gemenskap, fika, prata och umgås. Det finns möjlighet till förbön inne i Domkyrkan.

Vi finns på plats mellan kl 16.00-19.00, då även Domkyrkan håller öppet. Kaffe serveras hela kvällen och kl. 17.00 samlas vi till Andrum, en rofylld stund i kyrkan.

Du som vill tända ett ljus kommer till torget under kvällen. Allt som krävs för ljuständningen finns på plats. Det går även bra att skicka en digital hälsning, sedan tänder vi som är på plats ditt unika ljus och hjälper dig i din bön. Kontaktuppgifter finns nedan.

Om du inte tänder ett ”torgljus”, får du gärna tända ett ljus hemma istället. Låt oss, Kalmarbor, lysa upp staden tillsammans!

Facebook och Instagram: Världens ljus Kalmar

Mail: varldensljuskalmar@gmail.com