Modet att vara människa

Välkommen att lyssna till och delta i tre existentiella samtal med konstnären Monica Strandberg och Kalmar domkyrkoförsamlings präst Kristina Strandklo i höst!

I höst bjuder Kalmar domkyrkoförsamling in till en samtalsserie i tre delar med Kalmarkonstnären Monica Strandberg och församlingens komminister Kristina Strandklo.

Men då sa Jonatan att det fanns saker som man måste göra, även om det var farligt. ”Varför då”, undrade jag. ”Annars är man ingen människa utan bara en liten lort”, sa Jonatan.

– ur Astrid Lindgrens roman Bröderna Lejonhjärta

Välkommen att vara med på tre kvällar om

modet att vara människa

med bland andra Monica Strandberg och Kristina Strandklo

Nicodemusgården (Stortorget) tre måndagar 18–19

14 september – Vad gör den isolerande ensamheten med oss? Vad ger gemenskapen med andra?

12 oktober – Förväntan att vara perfekt kan pressa oss. Kan sårbarhet hjälpa oss att vara människa på ett helt sätt?

9 november – Om självkänsla

Du är mycket välkommen!