Svenska kyrkan i Kalmar Besöks- och postadress: Södra Vallgatan 25, 39231 KALMAR Telefon: +46(480)421400 E-post till Svenska kyrkan i Kalmar

Kalmar domkyrka

Konfirmation i Kalmar domkyrkoförsamling 2018-19

Jag & världen - söndagsträffar

Vi vill under konfirmandåret bjuda in dig i att aktivt pröva hur det är att leva som kristen och göra skillnad i världen. Tillsammans kommer vi att åka på läger utomlands för att vidga våra perspektiv, öppna oss för en världsvid kristen gemenskap och träffa andra kristna. Vill du prova? Då är detta något för dig!

Informationsträff i Kalmar domkyrka: 3 juni kl. 17.00 eller 29 augusti 18.30-19.00
Konfirmandinskrivning: 2 september kl. 11.00
Träffar: Varannan söndag. Vi inleder med högmässa kl. 11.00. Därefter mat och samtal som avslutas 14.30.
Läger: Oktober och april
Konfirmation: 9 juni 2019

Sång- och musik – lördagsträffar

Sång och musik blandas med mycket lek och allvar i vår undervisning. Konfirmandernas musikaliska gåvor ska få komma fram och ges möjlighet att växa och blomma. Vi skapar konfirmandtiden tillsammans och deltar med sång och musik i andakter, dop och högmässor.  Det blir flera läger och ni får träffa många spännande människor.

Informationsträff i Kalmar domkyrka: 3 juni kl. 17.00 eller 29 augusti kl. 18.30-19.00
Konfirmandinskrivning: 2 september kl. 11.00
Träffar: Två lördagar i månaden kl. 10.00-12.30
Läger: Köpenhamn på höstlovet och Kastlösa på påsklovet
Konfirmation: 27-28 april 2019

Konfirmation för dig med särskilda behov

Vår ambition är att undervisningen sker i en liten grupp efter just dina förutsättningar och behov. Du är välkommen till oss oavsett vilken församling du tillhör.

Informationsträff i Kalmar domkyrka: Separat inbjudan till anmälda
Konfirmandinskrivning: Separat inbjudan till anmälda
Träffar: Varannan onsdag efter skolan med start i september
Läger: Utflykt under våren