Other languages with Google Translate

Konfirmation

Vart är jag på väg? Vart är världen på väg? Vad är kärlek för något? Vem är Gud och vem är jag? Var finns kärlek? Vad är egentligen meningen med livet?

Konfirmation 2019/2020

Att konfirmeras handlar om livet. Du som konfirmeras är med om en unik och viktig upplevelse som kan göra världen och din tillvaro lite ljusare. Livet är underbart och gåtfullt, fyllt av tårar och glädje. Genom att sprida glädje och gemenskap kan vi motverka mörka krafter och visa på att Guds ljus alltid lyser i mörkret och att mörkret inte har över vunnit det.

I Kågeröd-Röstånga församling och Svalövbygdens pastorat kommer du kunna välja mellan flera olika konfirmationsupplevelser. Dessa är egentligen bara olika vägar med samma mål, oavsett vilket alternativ du väljer är det din upplevelse och dina frågor, tankar och känslor som står i centrum.

Är du inte döpt? Inget problem. Du kan vara konfirmand ändå. Väljer du att gå hela vägen till konfirmationsgudstjänst, har du möjlighet att bli döpt under året.

Konfirmation i Halmstad kyrka den 23 mars kl 11.
Konfirmation i Halmstad kyrka den 23 mars kl 14.
Konfirmation i Ask kyrka den 8 juni 2019.