Ungdom

För dig som vill veta mer och lära om kristen tro, för dig som redan är konfirmerad, för dig som gillar att vara ute i naturen.

Tonårsgruppen (TG)

En öppen grupp för dig från åk 7 och uppåt. Vi har ett varierat program med temakvällar, bakning, lekar, filmkväll, gäster med mera. Alla träffar avslutas med andakt och fika.
Dag och tid: Onsdagar 19:00-21:00
Plats: Bergsvikens bönhus, Svensbyvägen 24

Carina Berglund, 0911-787 89

Konfirmander

I Hortlax församling har vi konfirmationsläsning i Malmgården. Vi träffas varje onsdag under hösten fram till första advent då vi har övernattning med nyårsfest. Under våren fortsätter onsdagsträffarna fram till konfirmationen, och i slutet av sommaren åker vi på gemensamt läger till Hollandsgården i Åre.

Konfirmationen sker i Hortlax kyrka.

Läs mer under fliken Dop, konfirmation och vigsel.

Linnéa Vikström 0911-787 82

1:18

Fördjupande samtalsgrupp för ungdomar from åk 9. Samarbete mellan Svenska kyrkan och EFS. Fika, samtal om livet och tro, Bibel, bön och lovsång.
Dag och tid: Varannan tisdag, udda veckor 19:00-21:00
Plats: Bergsvikens bönhus, Svensbyvägen 24

Linnéa Vikström, 0911-787 82

Ledarkurs

För konfirmerade ungdomar så arrangerar Hortlax församling tillsammans med EFS Norrbotten en ledarkurs för ungdomar som vill växa in sin tro och vara förebild och ledare i olika typer av verksamheter som finns i kyrkor och bönhus.

Marianne Hellgren 0911-787 90

Roverscouter

Uteaktiviteter, luciahajker, snöskulptering, gudstjänster, läger.

Marianne Hellgren 0911-787 90