Hållplatsen

En mötesplats i centrala Holmsund där människor och organisationer möts.

Hållplatsen är Svenska kyrkans nya lokaler i Holmsunds centrum, här bygger vi nu upp verksamhet i samhällets mitt. Verksamheten  är en del av församlingens projekt Diakonala utmaningar.

Öppettider:

Måndag kl. 9 – 12
Tisdag kl. 9 – 12 Stärkande tisdag (vilande över sommaren 1 juni-13 augusti) Sinnesrostund 10.00, Promenadgrupp 10.30  Kl 10-12 Vi hjälper dig göra minnestelegram.
Fredag kl. 9 – 12 Bullbuss - Vi bjuder på kaffe och bullar, vid vackert väder är vi ute på torget! Kl 10-12 Vi hjälper dig göra minnestelegram.

På Hållplatsen finns Fairtradeförsäljning av cholkad och små hantverksvaror men även försäljning av olika små kort och vykort.

Välkommen in!

Anneli Almqvist