Familjeläger

Varje sommar ordnar församlingen ett familjeläger -kom med din familj, oavsett hur den ser ut!

Välkommen PÅ familjeläger

Lägren fylls med naturupplevelser, lekar och roligheter. Dagarna avslutas med gemensam kvällsandakt.

Tid och plats:

2019 hölls familjelägret i fjällen under andra helgen i augusti, tid och plats för 2020 är inte klart än.

Kostnad

600:-/vuxen, 300:-/barn 6-12 år Gratis för barn under 0-5 år. I priset ingår bussresa, boende och mat. Det går att ansöka om bidrag till
deltagaravgiften från Diakonikassan via kristina.blomberg@svenskakyrkan.se

Anmälan

Lägret har begränsat antal platser. Anmälan görs här när den öppnats för nästkommande läger.

Efter du har skickat din anmälan får du först en bekräftelse på din anmälan och snart veta via ännu ett mail om du fått plats eller blivit placerad i kö.