Familjeläger

Varje sommar ordnar församlingen ett familjeläger -kom med din familj, oavsett hur den ser ut!

Välkommen till familjeläger i Klippen, Hemavan 8-11 augusti

Klippengården ligger ca 8 km norr om Hemavan efter väg E12. Vi åker gemensam buss tur och retur.

Helgen kommer att fyllas med naturupplevelser, lekar och roligheter. Vi äter frukost och middag tillsammans, lunchpaket äts utomhus. Dagarna avslutas med gemensam kvällsandakt. Under fredagen och lördagen gör vi kortare eller längre vandringsturer på fjället. Efter en dag ute finns möjlighet till spel, bastu, soffhäng, mys vid eldstaden eller innebandy för den som fortfarande har spring i benen.

I lägergården finns två- och fyrbäddsrum samt ett sexbäddsrum. Vi hjälps åt med matlagningen, disk och innan avresa med städning av våra rum och gemensamma utrymmen.

Tid:

Torsdag 8 augusti, avfärd kl 10 - söndag den 11 augusti, hemkomst ca kl 17

Kostnad

600:-/vuxen, 300:-/barn 6-12 år Gratis för barn under 0-5 år. I priset ingår bussresa, boende och mat. Det går att ansöka om bidrag till
deltagaravgiften från Diakonikassan via kristina.blomberg@svenskakyrkan.se

Anmälan senast den 31 maj

Lägret har begränsat antal platser. Passa på att anmäla dig och din familj medan det finns platser kvar. Vid färre än 20 anmälda ställs lägret in.

Efter du har skickat din anmälan får du först en bekräftelse på din anmälan och snart veta via ännu ett mail om du fått plats eller blivit placerad i kö.

Avbokning

Avanmälan efter 25/7 debiteras med full deltagaravgift.

Genom att fylla i dessa fält och klicka på Skicka anmäler ni er till lägret.