Familjeläger

Varje sommar ordnar församlingen ett familjeläger -kom med din familj, oavsett hur den ser ut!

Välkommen till familjeläger på Pengsjögården 8-10 JUNI

Helgen kommer att fyllas med lekar och roligheter. Måltiderna äter vi tillsammans och dagarna startar och avslutas med korta gemensamma morgon– och kvällsandakter. Där emellan delar vi ibland upp barn och vuxna. Naturligtvis kommer det att finnas tid till att njuta av den underbara naturen och kanske ta sig ett bad?!

På lägergården finns det ett logement med tio rum, 4 bäddar i varje rum. Varje familj kommer att få varsitt rum. Rummen begränsar antalet deltagare. Passa därför på att anmäla dig och din familj medan det finns platser kvar.

Pengsjögården ligger i Pengsjö ca en mil utanför Vännäs.
Det kommer att gå en buss från Holmsund och Obbola för de som vill lämna bilen hemma!

Kostnad

200:-/vuxen, 100:-/barn (i priset ingår boende, mat och pysselmaterial) . Barn födda 2016-2017 åker gratis.

Ungefärligt program

Alla aktiviteter är valfria, på gården finns en badstrand och möjlighet att låna kanoter att göra sina egna utflykter med.

18.00 Middag
19.00 Incheckning/ Lära känna lekar
19.30 Kvällsandakt vid brasan

8-9.00 Frukost
9.15 Morgonandakt
9.30 Lekar/pyssel med barnen
Samtalsgrupp/vila för vuxna
11.00 Lunch
13-15.00 Barnaktivitet/ vuxenaktivitet
16.00 Grillmiddag
17.00 Äventyrsbana
18.00 Kvällsandakt
19.00 Film & kvällsmys

8-9.00 Frukost
9.15 Morgonandakt
10.00 Aktiviteter
12.00 Lunch
13.30 Packa/städning
14.30 Fika och hemfärd

Anmälan senast den 27 maj

Lägret har begränsat antal platser. Efter du har skickat din anmälan får du först en bekräftelse på din anmälan och snart veta via ännu ett mail om du fått plats eller blivit placerad i kö.

Avbokning

Om ni behöver avboka, gör det senast den 4 juni. Senare inkomna avbokningar debiteras full lägeravgift.

Genom att fylla i dessa fält och klicka på Skicka anmäler ni er till lägret.