Vigsel

Planerar ni att gifta er? Då finns här information till Er! Alla är välkomna att fira sitt bröllop i Svenska kyrkan, men minst en av er behöver vara medlem

Ett välsignat bröllop

Att gifta sig kyrkligt eller borgerligt har samma värde inför lagen, men en kyrklig vigsel består av en gudstjänst med många symboler. I Guds och alla vittnens närvaro lovar ni varandra att vårda kärleken och stå vid varandras sida livet ut. Tillsammans ber vi Gud att välsigna ert äktenskap och hjälpa er genom de svårigheter ni kommer att möta i livet.

Alla är välkomna att fira sitt bröllop i Svenska kyrkan, men minst en av er behöver vara eller bli medlem i Svenska kyrkan. Det är inget hinder om den andra tillhör en annan kyrka eller religion.

Boka vigsel i Höks pastorat
Vi har fasta tider för vigsel på lördagar och ni kan då välja mellan
 kl 13:00 och kl 16:00

Bokningen sker per telefon 0430-323 00 eller mail hoks.pastorat@svenskakyrkan.se

Brudkrona att låna

Vi har brudkrona till utlåning i alla våra församlingar.

Kontakta kantorn em månad före vigseln för att gå igenom musiken vid ert bröllop.
Meddela om ni har egen solist.

Musik från Spotify är inte tillåtet utan endast inspelningar på original cd eller nerladdad till  Itunes.