Rädda Högalidskyrkan

Högalidskyrkan har idag ett mycket stort renoveringsbehov. Var med och rädda kyrkan från förfall.

Högalidskyrkan behöver renoveras

Vi behöver se över brandskydd, byta el och avloppsstammar. Puts har börjat släppa
från taket i koret, yttre taket behöver läggas om och byggstenar fogas bl a. Renoveringen belastar Högalids församling genom medel från medlemsavgifter. Församlingen söker även externa bidrag, men det räcker inte!
Renoveringen av Högalidskyrkan beräknas kosta över 100 miljoner kr.

Vi har startat en insamling

Nu finns det finns möjlighet för både privatpersoner och företag att bidra. Alla gåvor, små som stora är viktiga.

Vill du vara med och bidra?
Swisha 123 120 45 77, Bg 5263-3708.
Har du andra kreativa idéer om hur vi kan få in pengar, välkommen att höra av dig!

Läs mer om Högalidskyrkan

Inslag i media om kyrkans renoveringsbehov

Kyrkoherde Gunilla Lindén i Svt

Kyrkoherde Gunilla Lindén i P4 Stockholm