Julbasaren 22 november - 5 december 2021

Även detta år måste vi göra julbasaren på ett litet annat sätt.

Det är julbasar även detta år, och det blir ungefär som i fjol. Du kunde tidigare förbeställa dina varor och kan bara komma och hämta upp dem om du ville det. Nu har tyvärr tiden för förbeställning upphört.

Julbasaren sträcker sig över två veckor, för att vi ska slippa att trängas i lokalerna. Vi kan inte vara för många här samtidigt. Vi vill att den som kommer ska vara fullvaccinerad eller kunna visa upp ett intyg om ett nytaget rapid test. Vi kommer att kontrollera intygen för vaccination och testning innan någon kan komma in i våra lokaler. Vi ska självklart hålla avståndet, bära mask och sprita händerna när vi kommer in. Allt detta har att göra med att vi vill erbjuda säkra miljöer i församlingens verksamhet. Vi hoppas på din förståelse för detta.

Det kommer inte att bli någon större servering under julbasaren, inte alls som det brukar vara med våfflor och mackor och korvar. Däremot kan man köpa en kopp kaffe och en bulle om det finns läge för det.

Om du har lust och möjlighet att ställa upp som frivillig någon dag för att hjälpa till att sälja under basaren, är vi väldigt tacksamma för det. Meddela oss.