Just nu söker vi...

Församlingsassistent 50%/Kyrkomusiker 50%

Vi i Gnosjö pastorat söker dig som vill arbeta med barn och unga och ta tillvara barns och ungdomars nyfikenhet och glädje samt skapa miljöer, som stimulerar till utveckling, fördjupad tro och lärande på halvtid. Vi söker också dig som vill vara med och utveckla musiklivet i Gnosjö pastorat tillsammans med övriga musiker, personal och församlingsbor. Tjänsten kan sökas som en heltid eller två deltider.

Vi söker dig som

• vill utveckla pastoratets barn- och ungdomsarbete tillsammans med övrig pedagogisk personal och präster.
  • har lätt för att samarbeta och vill engagera och inspirera människor i åldrarna 0-18 år men också finnas med i familjearbetet och övrig församlingsverksamhet.
  • Har adekvat utbildning eller erfarenhet
  • Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.
  • B-körkort och tillgång till bil erfordras

Välkommen att söka tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig att skicka in din ansökan, CV och personligt brev med löneanspråk snarast, dock senast 191027.
Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkoherde Marianne Häggkvist 0370-920 63, marianne.haggkvist@svenskakyrkan.se eller kyrkorådets ordförande i Gnosjö pastorat Stefan Lundell, 076-789 93 90, lundell.gnosjo@gmail.com

Ansökan skickas till:

Kyrkorådet, Gnosjö pastorat
Järnvägsgatan 52

335 30 Gnosjö

Märk kuvertet med Församlingspedagog/Församlingassistent

Kantor 100%

Gnosjö pastorat söker kantor 100% som vill vara med och utveckla vårt musik- och gudstjänstliv. Vi befinner oss i ett spännande uppbyggnadsarbete där du är med och delar liv och gemenskap utifrån din musikaliska kompetens och perspektiv.

Vi söker dig som

• vill leda och utveckla pastoratets musik- och gudstjänstliv
  • har lätt för att samarbeta och vill engagera och inspirera människor i olika åldrar att delta i vårt musik- och gudstjänstliv
  • har kantorsexamen eller motsvarande utbildning
  • har körkort och tillgång till bil
  • Vi fäster vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

Välkommen att söka tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig att skicka in din ansökan, CV och personligt brev med löneanspråk snarast, dock senast 20191027
Tillträde efter överenskommelse.

Facklig företrädare: Magnus Engblom tfn 036-85997

Ansökan skickas till:

Kyrkorådet, Gnosjö pastorat
Järnvägsgatan 52

335 30 Gnosjö

Märk kuvertet med Musiker

Lite om Gnosjö kommun

Gnosjö kommun har ca.9700 inåvanare och Gnosjö är centralorten med ca.4500 invånare. Utöver det finns tätorterna Hillerstorp, Kulltorp, Marieholm, Nissafors, Åsenhöga och Törestorp.

I Gnosjö har du nära till naturen, tystnaden och stillheten men också till andra mer fartfyllda äventyr och intressanta kulturmiljöer.

Bara 14 km bort har du möjlighet att på vintern åka alpint. På sommaren är utbudet stort bla. Rodel, vandringsleder, höghöjdsbana, MTB-leder, äventyrsgolf, kanotuthyrning och mycket mer.

Vill du ta dig utanför kommunen har vi goda förbindelser med tåg och buss

Gnosjö har goda kommunikationer. Man tar sig lätt till och från kommunen med buss och tåg. Med bil tar du dig också till Axamo flygplats i Jönköping på mindre än en timma.

Tåg

Tågen på Kust till kustbanan går mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona. Dessa tåg stannar i Gnosjö. På stambanan i Alvesta har vi kopplingar mot Stockholm och Malmö/Köpenhamn.

Buss

Länstrafikens bussar trafikerar kommunen och tillgodoser de flesta resmöjligheter som inte tågen klarar. Den viktigaste är Krösabusslinje 201 som går sträckan Gislaved- Gnosjö- Hillerstorp- Värnamo.