Finska

Tervetuloa ruotsin kirkkoon Gävlessä - tapaamispaikka läpi koko elämän

Ruotsin kirkko Gävlessä on yhteisö, joka on avoin kaikille ja kaikille kansallisuuksille. Kirkon tapahtumissa voit tavata muita, olla itse aktiivinen tai vain hengähtää. Täällä on paikka sinulle, jolla on kysymyksiä elämästä ja ajatuksia uskosta, sinulle, joka haluat keskeyttää arkiaskareet hetkeksi kahvihetkellä, musiikilla ja keskustelulla, sekä myös sinulle, joka haluat olla mukana rakentamassa oikeudenmukaisempaa ja parempaa maailmaa. Huolimatta suhtautumisestasi Jumalaan, olet tervetullut jakamaan ilosi ja surusi, kysymyksesi ja epävarmuutesi.
Esimerkkejä tapaamispaikoista:
• Jumalanpalvelusta vietetään joka sunnuntai Gävlen kirkoissa. Joskus myös arkena.
• Tule laulamaan – Kuoro sinulle, joka pidät laulamisesta ja haluat samalla opetella ruotsin kieltä hauskalla ja iloisella tavalla. Kyrkans hus, Kaplansgatan 1.
• Kielikahvila – Opettele ruotsia, jaa kokemuksiasi ja kahvittele uusien ystävien kanssa.
• Kanalen, Nygatan 77.
• Marian kirkko (Mariakyrkan), Forellplan Sätrassa.