Meny

Vi söker komminister

Församlingarna ligger i Jämtland, med storslagen natur, strategiskt belägna mitt i Härnösands stift. Vi är ett engagerat arbetslag om 11 anställda som ser glädjen i jobbet och är nyfikna på framtiden. Vill DU bli en av oss?

Församlingarna ligger i Jämtland, med storslagen natur, strategiskt belägna mitt i Härnösands stift. Här finns bra utbyggd närservice med grundskolor, gymnasium, bank, affärer, jord- och skogsbruk och industrier och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Större städer finns på en timmes avstånd med bil eller buss men när du väl kommit hit vill du nog inte fara härifrån.

Vi är ett engagerat arbetslag om 11 anställda som ser glädjen i jobbet och är nyfikna på framtiden. Vill DU bli en av oss?

Vi söker dig som

  • är prästvigd i Svenska kyrkans ordning och vi ser gärna att du har en tids erfarenhet av församlingsarbete
  • har förmåga att ta eget ansvar och leda andra
  • ser förkunnelsen och undervisning som en viktig del i ditt arbete
  • vill vara en del av hela församlingens arbete i kyrkliga handlingar och i det fortsatta arbetet med att utveckla gudstjänsterna i våra kyrkor
  • vill utveckla församlingsarbetet för att nå människor i alla åldrar
  • har förmågan att se och entusiasmera lekmän och frivilligarbetare.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Peter Forsberg, kyrkoherde, 0696-10107

Kyrkorådets ordförande Stefan Nilsson, 070-374 89 70

Facklig kontakt Håkan Stiberg, KyrkA 070-2247843

Skicka din ansökan till Fors och Ragunda pastorat, Centralgatan 3, 84432 Hammarstrand, ragunda.forsamling@svenskakyrkan.se