Anmälan till konfirmation

Här kan du enkelt anmäla dig till konfirmation HT19/VT20.

Fyll i formuläret och klicka på skicka anmälan.

Anmälan dig senast 23 augusti.

Mer information om konfirmation skickas hem efter anmälningstiden.

Behandling av personuppgifter
Genom att lämna in denna blankett ger vårdnadshavare och konfirmander samtycke till att Forshaga-Munkfors församling registrear de personuppgifer som ni uppger. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom församlingen och endast i syfte att administrera konfirmationen. Samtycket kan tas tillbaka när som helst, och då raderas uppgifterna. Mer information om personuppgiftsbehandling får ni när konfirmationen startar.

Välj en konfagrupp: