Foto: Magnus Aronsson / IKON

Livets stora händelser

På kyrkligt språk kallas det oftast för heliga handlingar, men det handlar om livets stora händelser.

När det sker stora förändringar i våra liv kan vi alltid vända oss till kyrkan för vägledning och tröst. När ett barn fötts, när vi konfirmeras, avger kärlekslöften eller tar avsked från nära och kära.
I dagsläget behövs kanske att glädje och sorghögtiderna anpassas till den rådande Corona-pandemin. Mer information om det får du när du kontaktar oss för att boka.
Dop i Lövånger

Dop

Dopet är ett sakrament, en helig handling. Det kallas så eftersom Jesus själv instiftade det. Dopet är också en viktig tradition.

Konfirmationsundervisning

Vad är rätt och fel? Vad är meningen med livet? Duger jag? Det är några frågor som tas upp under konfirmationstiden.

Vigsel

”Jag vill älska dig, dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen tills döden skiljer oss åt”.

Kristen begravning

Under en kristen begravning överlämnas den döde i Guds händer