En grön fullsatt buss.
Foto: Illustratör Susanne Engman

Församlingsresa till Norrbyskär

Nyhet Publicerad Ändrad

Följ med på församlingsresa med buss från Burträsk respektive Lövånger till Norrbyskär lördagen den 2/9 från morgon till eftermiddag.

Avfärd från Burträsk lördag 2/9 kl.8.00 (åter 17:45)

Avfärd från Lövånger lördag 2/9 kl. 8.15 (åter 17.30)

På Norrbyskär ser vi oss omkring i den vackra skärgårdsmiljön, äter lunch, besöker Norrbyskärs muséeum och har en gemensam avslutning innan färjan tar oss hemåt igen. Ta med egen fikakorg/ kaffetermos så blir logistiken så enkel som möjligt. Resan passar alla åldrar. För barn en finns alltifrån en spännande färjetur till barnens muséeum ”lilla norrbyskär” och Sågverket en sammarbetsbana med en fot i historien att uppleva. 

Församlingarna subventionerar resan men behöver ta ut en kostnad från er som vill åka med, i priset ingår bussresa, färjetur och inträde till muséet:

Deltagaravgift: 100kr/ barn och 150kr/ vuxen (gäller om du tar med egen picniclunch)

Förbeställ lunch för ytterligare 50kr/barn och 100kr/vuxen. Om lunch önskas uppges detta i anmälan. Lunchen består av en laxtallrik med ungsbakad lax, fransk potatissallad, ramslöksaioli och citronpiclad fänkål. Vegetariskt och veganskt alternativ finns. 

Anmälan för att åka med på resan görs via formuläret nedan eller via telefonnummer 0913-10094. Vi uppskattar en så tidig anmälan som möjligt för planeringens skull, senast den 28/8. Deltagaravgiften betalas med jämna pengar eller via swish vid resans början. Det finns 50 platser i vardera buss och vi behöver fylla minst 30 platser för att kunna göra resan.

Anmälan till församlingsresa via formuläret nedan:

Alternativ för lunch

Meddela eventuell specialkost

Har du frågor är du välkommen att kontakta någon av ”reseledarna” nedan: