Foto: Caleb Oquendo - Pexels

Konsertverksamhet

Slå dig ner och lyssna till musiken som fyller kyrkan. Eller ta del av en konsert digitalt. Svenska kyrkan erbjuder en scen för alla, proffs som amatörer.

Musiken har alltid varit en viktig del av kyrkan och har en given plats i alla gudstjänster, men kyrkomusiken finns också i det stora och breda utbudet av konserter.

Svenska kyrkan är en av Sveriges största konsertarrangörer och erbjuder ett brett utbud av konserter. Musikverksamheten fungerar som en plantskola för blivande kyrkomusiker, men också för annat musikengagemang i samhället. Inom Svenska kyrkan finns 2 300 anställda kyrkomusiker och ett stort antal frilansmusiker.

I kyrkan har du möjlighet att lyssna på olika typer av konserter med kör, orkester och orgel. Professionella musiker och sångare arbetar sida vid sida med amatörer. Det finns konserter inom flera olika genrer, allt från den klassiska repertoaren till nyskapande verk, men även gospel, pop och rock. Konserterna kan framföras av såväl lokala som kända musiker och artister. 

Kontaktuppgifter till våra musiker

Här hittar du som arrangör/gästande musiker kontaktuppgifter till musiker i Svenska kyrkan Burträsk-Lövånger.

Klicka här