Några mammor sitter i en ring på golvet med sina bebisar. En bebis tittar nyfiket på ett levande ljus som står i mitten.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

För de yngsta i Lövångers församling

Barntimmar, barn- och föräldraträffar...  begrepp som väcker minnen hos många eftersom det är verksamhet som har funnits i många år. Hit kan du som är hemma med barn komma och få en stund tillsammans med varandra och med andra barn och vuxna.

För de yngsta i Lövångers församling

STOR & liten i Lövånger

OBS! GRUPPEN ÄR TILLFÄLLIGT PAUSAD. Stor och liten riktar sig till de allra minsta (vanligast att barnen är mellan 0-5 år) och deras föräldrar. Vi träffas tisdagar 9.00-12.00 på Annagården i Lövånger. Höstuppstart tisdag 26 september. Familjer ser olika ut välkommen med den som är din!

Kyrkans Barntimmar i Lövånger

För alla barn som fyller fyra eller fem år under under hösten. Gruppen träffas varannan fredag 9-10.30  på Annagården i Lövånger.  Barntimmarna har startat januari 2024. För anmälan se nedan. Välkomna!

En mamma sitter i skräddarställning på golvet med sitt lilla barn i knät.

Kyrkans Barntimmar i Vallen

På hösten bjuds alla som fyller fyra eller fem år under året in till kyrkans barntimmar. Gruppen träffas en gång varannan tisdag ojämna veckor kl.13:30-15:00 i Vallens kapell. Välkomna!