Föreläsning för en grupp ungdomar.
Foto: JS Sverige

Övriga lokaler i Ängsmokyrkan

Ängsmokyrkan är en modern kyrka där kyrkorummet är en del av resten av församlingshemmets lokaler. Människor i alla åldrar möts här varje vecka för att få växa i tro och känna gemenskap.

Lokalerna går att låna vid kyrkliga förrättningar som dop, bröllop och begravning. Du bokar lokalen när du bokar den kyrkliga förrättningen.

Det går också att hyra lokaler för andra evenemang som föreningsmöten, föreläsningar, släktträffar och middagar. Det finns även viss AV-utrustning att tillgå.

Bilderna visar församlingssalen men det finns flera andra lokaler som passar andra ändamål. Kom gärna in och se själv.

För all typ av bokning kontakta Svenska kyrkans kansli i Brunflo tfn: 063-140 300 vardagar 9:00-12:00, 13:30-15:00

Vår vaktmästare Malin Avestedt 063-140 309 kan också svara på frågor om utrustning, antal sittplatser mm..