Foto: Getty Images

Kom och fira julafton med oss!

Traditionsenligt bjuder vi in till ett alternativt julfirande i Heliga Ljusets kyrka julafton mellan 11:00 och fram till ca 14:00

Vi ger möjligheten till alternativt julaftonsfirande i Heliga Ljusets kyrka, Torvalla.

Efter initiativ från våra diakoner skapar vi, sedan flera år, ett tillfälle till gemenskap och samvaro på julafton. I år är det diakon Ingegärd Olsson som välkomnar er.

Vi inleder 11:00 med julbön i kyrkan. Där är det kyrkoherde Leif Jarlbjörn och nya kantorn Hans-Erik Sundström som hjälper oss tillrätta. Därefter serverar Elisabet Larsson julmat till en kostnad av 40kr.

Vi beräknas vara klara till 14:00.

– Kom och fira jul med mig och mina vänner, säger Ingegärd och berättar att man kan få kyrktaxi om man behöver.

Max antal 50 personer. Anmälan senast 19 december till Ingegärd tfn 063-140 352, meddela eventuell matallergi.

Heliga Ljusets kyrka, Torvalla
Julafton 11:00 - ca.14:00