Allhelgona - det här händer 2019

Våra kyrkor och kyrkogårdar är extra öppna i Allhelgona. Personal och ideella medarbetare tar emot med varmt fika och samtal om ni vill. 2019 är Allhelgonahelgen 1-3 november.

Brunflo kyrka och kyrkogård
Fredag 1 november 15:00-18:00 Vår personal Maj Gruen Danielsson och Camilla Gradén finns på kyrkogården för möjlighet till samtal, ljuständning, öppen kyrka och kaffeservering.

Alla Helgons dag Lördag 2 november 13:00-16:00 Närvaro på kyrkogården av Ingegärd Olsson och Berit Einarsson för möjlighet till samtal, ljuständning, öppen kyrka och kaffeservering. 15:00 Meditativ pianomusik i kyrkan. Robert Sadura.

Alla själars dag Söndag 3 november 18:00 Minnesgudstjänst. Tom Liveskär, Maj Gruen Danielsson och Agnes Wallmark. Brunflokören och Näskören under ledning av Maria Noreborg, Robert Sadura, piano.

Heliga Ljusets kyrka, Torvalla
Alla själars dag Söndag 3 november 15:00 Minnesgudstjänst. Tom Liveskär och Hans-Erik Sundström. Torvallakören medverkar.

Torvalla begravningsplats, Ängsmon
Fredag 1 november 16:00-18:00 Vår personal Ingegärd Olsson och Annelie Rosendahl finns på plats med allhelgonafika.

Lockne kyrka och kyrkogård
Fredag 1 november 15:00-19:00 Kyrkan är öppen i samband med Allhelgona. Välkommen in att tända ljus. Ideella finns på plats och bjuder på enkelt fika.

Alla Helgons dag Lördag 2 november 12:00-15:00 Kyrkan öppen. Välkommen in att tända ljus. Vi finns på plats och bjuder på enkelt fika. 16:00 Minnesgudstjänst. Jesper Watanen och Mirella Sarp. Locknekören, Rakel Radu och Mattias Refsnes medverkar.

Marieby kyrka och kyrkogård
Fredag 1 november 15:00 -19:00 Kyrkan är öppen i samband med Allhelgona. Välkommen in att tända ljus. Vi finns på plats och bjuder på enkelt fika.

Alla Helgons dag Lördag 2 november 18:00 Minnesgudstjänst. Jesper Watanen och Mirella Sarp. Mariebykören med Pernilla Jontegård medverkar. Astrid Åslin, piano.

Näs kyrka och kyrkogård
Alla Helgons dag Lördag 2 november 15:00-17:30 Fika och pratstund på nya kyrkogården. 18:00 Minnesgudstjänst. Christin Nygren Sundvisson och Agnes Wallmark. Näskören och Brunflokören under ledning av Maria Noreborg, Robert Sadura, piano.