Näs församlingshem

Hyra lokal för dop, bröllop, begravningkaffe eller annan fest? Näs församlingshem går att använda till detta.

Lokalerna går att låna vid kyrkliga förrättningar som dop, bröllop och begravning. Du bokar lokalen när du bokar den kyrkliga förrättningen.
Det går också att hyra lokaler för andra evenemang som föreningsmöten, föreläsningar, släktträffar och middagar. Det finns även viss AV-utrustning att tillgå. Bilderna visar församlingssalen men det finns andra lokaler som passar andra ändamål. Kom gärna in och se själv.
För all typ av bokning kontakta Svenska kyrkans kansli i Brunflo tfn: 063-140 300 vardagar 9:00-12:00, 13:30-15:00
Vår vaktmästare Sven Olofsson 063-140 379 kan också svara på frågor om utrustning, antal sittplatser mm..
Vägbeskrivning:
Du hittar hit genom att köra Rv 45 mot Mora och svänga av efter macken i Fåker. Avtagsväg till vänster, skylt på höger sida "Näs kyrka".