Näs kyrkstallar 2020

Sommartid har Näs kyrkstallar under flera år haft flera utställningar med lokala hantverkare och konstnärer. Och café. Och ibland t.o.m. levande musik. Men i år har pandemin begränsat verksamheten.

VÄLKOMMEN SOMMAR 2020
Öppettider kan variera utifrån bemanning och väder men här är några hålltider: 14:00-20:00 onsdag-söndag v 28-31

Vecka 28    Vi hoppas vi kan ha öppet 14:00-20:00 på fredag och 12:00-20:00 på lördag och söndag.
Marie Fredriksson, Bjärme med barn. Hantverk i metalltråd  Anna-Karin Renström.

Vecka 29     dagarna 15 juli t.o.m. 19 juli.
Lapptäcksteknik och återbruk av jeans. Sylvi Nilsson. Cafévärdar är Raka Uckar, musikgrupp med kvinnor som spelar ukulele.

Vecka 30    dagarna 22 juli t.o.m. 26 juli.
Marianne Persson, Loke. Skinnhantverk från älg, ren och bär, även en del stickade alster.

Vecka 31     dagarna 29 juli t.o.m. 2 augusti.
Eva Zetterström, Grönviken och Doris Dahlgren. Textil och keramik/glas hantverk.

Hjärtligt välkomna! Vi respekterar gällande regler och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

Utställarna i samverkan med Näs församling.