Mariagården

I Mariagården träffas människor i alla åldrar varje vecka för att få känna gemenskap, få fika, samtala, leka och fira andakt.

Ljus församlingssal med bord och stolar
Bild: Hans-Åke Grinde
Vårt vackra församlingshem, Mariagården, invigdes 1994. Där finns tre samlingssalar i olika storlek , ett bra kök, foajé, kontor mm. Man kan vara upp till 100 gäster i stora salen, sedan finns det vikvägg till den minsta samlingssalen. Arkitekten skriver att foajén har fått en mörkare färgsättning än de omkringliggande rummen med syfte att ge den besökande en upplevelsa av att gå från mörker till ljus.
Vägbeskrivning:
FRÅN ÖSTERSUND: Åk över Frösön och Vallsundsbron mot Marieby. På andra sidan bron sväng vänster mot Marieby. Följ vägen knappt en mil. När hastigheten sjunker till 50 och 30 ligger Marieby kyrka och Mariagården på höger sida. Infart och parkering alldeles efter fartguppet.
FRÅN BRUNFLO: Ta riksväg 45 mot Mora i rondellen där E14 och Rv 45 delar sig. Efter 50 meter sväng höger igen mot Marieby. Följ vägen i en knapp mil. (De som hittar kan gena via Mariebyvägen.) När hastigheten sjunker till 50 och 30 ligger Marieby kyrka och Mariagården på vänster sida. Infart och parkering alldeles före fartguppet.