Förändringar i vår annonsering

För att möta önskemål om nya kanaler att sprida vårt budskap samt hantera den ekonomiska verklighet vi lever i så kommer vi att ändra vår "Mediamix".

Vår ”Mediamix” är en blandning av många olika sätt att marknadsföra och informera om vår verksamhet. Allt från gudstjänster, barngrupper och konserter till gravskötsel och minneslundar.

Hela livet! Januari 2020 Bild: Hans-Åke Grinde

Den omfattar många olika sätt att sprida ”ordet” där annonsering i dagspress är ett sätt som vi ser når färre människor nu än tidigare. Det innebär att vi kommer göra förändringar i fördelning.

Vi har också, helt nyligen, öppnat en ny kanal för information. Det är månadsbladet Hela livet! som ska komma ut med ett nummer varje månad. Det ersätter amos-magasinet Hela livet! som utkom 4/år. Den ligger ute i alla våra kyrkor och församlingsgårdar och skickas hem till alla som önskar den. Du kan få den som pdf-fil i din e-post eller som ett vikt A4 i brev till din fysiska brevlåda. Allt du behöver är att anmäla din önskan till oss. Klicka på bilden här intill.

Vi har, som nämnts ovan, många sätt att föra ut vårt budskap.

• Vår hemsida, där du är nu, är ett av våra största kanaler. Närapå 500 sidor, som på många sidor länkar dig vidare till Svenska kyrkan på riksnivå med 1000-tals sidor information.
  • Hela livet! Från och med 2020 är det ett månadsblad, 4-sidigt A5-blad med gudstjänstkalender och presentation av kommande månads verksamheter i smidigt format. Finns utlagt i alla våra kyrkor och församlingsbyggnader men går också att få hemskickat i brevlådan eller som e-post. Hämta som pdf.
  • Facebook. Där heter vi Svenska kyrkan Brunflo, Lockne, Marieby och Näs men vill du dit nu så klicka bara på länken här: https://www.facebook.com/brunflopastorat
  • Kyrkguiden, en app du laddar hem till din smartphone, ger dig aktuell information om gudstjänster och öppen verksamhet i våra men även över 3000 andra kyrkor i Svenska kyrkan. Sök ”Kyrkguiden”
  • Svenska kyrkans kalender på nätet. Den hämtar aktuella uppgifter från över 3000 kyrkor. Du kommer dit via vår hemsida (via dess aktivitetslist överst på alla sidor), via www.svenskakyrkan.se eller denna direktlänk: https://www.svenskakyrkan.se/kalender
  • Annonser i dagspress. I nuläget samannonserar vi med Östersund församling, Frösö, Sunne, Norderö församling samt Krokoms pastorat i Östersunds-posten och Länstidningen varje vecka där vi har en fast plats på sidan 9. Hämta som pdf.
  • Affischer finns i anslutning till alla våra kyrkor. Ibland öppna för andra aktörer i bygden.
  • Ljustavlor. Digitalt uppkopplade och indelade i flera individuellt styrda fält är detta en kanal vi kommer att utöka den närmaste tiden. Ljustavlorna kan visa texter, bilder och filmer. De kan hämta information från vår hemsida, vår kalender och vårt bildarkiv. Den visar aktuell tid och kan till och med visa väderprognos.