Familjerådgivning

Genom Vårsta Diakoni förmedlar Svenska kyrkan flera typer av stöd och hjälp. Familjerådgivning är en av dem.

Vårsta erbjuder familjerådgivning till par, familjer och individer med relationsproblem.

Tillsammans med familjerådgivare skapas möjligheter till förändring. I lugn miljö få samtala med varandra och finna vägar ur låsta positioner.

Länk till Familjerådgivning

Vi har mottagning på fyra platser: Härnösand, Sollefteå, Örnsköldsvik och Östersund.

Länk till Vårsta Diakoni familjerådgivning. Nytt fönster.