Svenska kyrkans internationella grupp

Fokuserar på insamling av medel för Act Svenska kyrkan och SKUT – Svenska kyrkan i utlandet samt kunskapsspridning genom föredrag och informationsmaterial.

Välkomna till Internationella gruppen i Borlänge

Internationella gruppen inom Svenska kyrkan i Borlänge består för närvarande av 12 medlemmar som alla arbetar ideellt. Vi fokuserar på:
• Insamling av medel för Act Svenska kyrkan och SKUT – Svenska kyrkan i utlandet.
• Kunskapsspridning genom bland annat föredrag och informationsmaterial.

Vi träffas 3-4 gånger per termin.
Är du intresserad, kontakta samordnare Helena Rann 070-225 25 12.

Vill du swisha in ett bidrag via Internationella gruppen här i Borlänge är vårt nummer: 123 245 43 04

Vill Du veta mer?

Klicka på länkarna nedan
Act Svenska kyrkan
SKUT – Svenska kyrkan i utlandet

Vårens program för Internationella gruppen 2020

23 februari – 5 april ”Fasteaktionen” - insamlingsperiod för act Svenska kyrkan

23 FEBRUARI ”Störst av allt är kärleken” Väster Tuna kapell kl.16.00. Därefter servering i församlingshemmet med kaffe och hembakad Kärleksmums, kollekt.
15 MARS Jazzafton med Gustafs Storband i Torsångs församlingshem kl. 15.00 – 17.00. Servering kaffe och hembakad tårta, lotteri, kollekt.
19 MARS Mannekänguppvisning och försäljning av Seniorshops vår-kollektion. Torsångs församlingshem kl.14.00 - 16.00. Servering av kaffe och smörgås, lotteri, kollekt.