Solnedgång över kyrktorn

Musik i sommarkväll

Nu är det dags för Musik i sommarkväll. Programmet hittar du här.

Tisdag 4 juni 19.00 i Norra Åkarps kyrka

Norra Åkarps kyrkokör

"Sommarens sånger"

Kören består av 16 glada sångentusiaster som kommer att bjuda på traditionella sommarsånger under ledning av Catrine Esselgren.

Tisdag 11 juni 19.00 i Vankiva kyrka

Nina, Elise och Erika Kristensson.

I familjen Kristensson är det mycket musik. Alla fyra barnen musicerar och mamma Nina är musiklärare.

Denna kväll är det Nina och döttrarna Elise och Erika som är med och spelar.

Elise har gått estetiska programmet och sedan gått två år på folkhögskolan SVF där hon läste musik. Hon spelar både piano, trummor och trombon.

Erikas huvudinstrument är saxofon men spelar även piano och sjunger. Hon går just nu på estetiska programmet i Hässleholm.

Inställt - Tisdag 25 juni 19.00 i Norra Åkarps kyrka

Rune Lindqvist och Curt "Curre" Nilsson.

Tisdag 9 juli 19.00 i Vankiva kyrka

Ebba Malm och Ebba Larsson.

Vi är två sång- och musikglada tjejer, båda på 21 år och båda med namnet Ebba. Förra året gick vi ett år på Bibelskolan Fjellhaug i Oslo. Där hade vi en vardag med mycket bibelundervisning men också mycket musikundervisning med fokus på lovsångsledning. Vi trivdes så bra att vi valde att stanna ett år till i Oslo, men vi har alltid en hemlängtan till Skåne. Därför är vi väldigt glada för att vi får komma och sjunga i våra hemtrakter, det ser vi fram emot.

Tisdag 23 juli 19.00 i Norra Åkarps kyrka

Enger-kvartetten "Musik av Bach och Piazzolla"

Mirjam, Sara, Rebecca och Karin Enger är en familje-ensemble (stråkkvartett) som har gett konserter under snart femton år runt om i Sydsverige. Alla fyra arbetar med musik.

Tisdag 30 juli 19.00 i Vankiva kyrka

Linnea, Anna-Maria och Lars Hedström, sång och piano.

”Sommarsjäl”

Norra Åkarps kyrkokör