Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon:+46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Lunchmusik med baguette

Njut av skön orgelmusik

Vi fortsätter med dessa uppskattade lunchkonserter i Amnehärads kyrka med start klockan 12.15 på följande datum under våren: Vi kör igång 5 februari och sen fortsätter vi första onsdagen i månaden fram till juni. Njut av härlig musik med Lars Kullnes vid orgeln och smakrik förtäring från kyrkans frivilliggrupp. Önska dig din egen favoritmusik! Populärmusik, jazz, filmmusik, klassiskt- allt är möjligt. Avkopplande för både kropp & själ. Välkommen!