Ge en doppresent med mening

Ge en doppresent som sprider liv och glädje till människor över hela jorden. Köp din doppresent i Svenska kyrkans webbshop. Barn och familjer kan genom din dopgåva få chansen att förändra sina liv. Delad glädje är dubbel glädje.

Foto: Arkiv

Rent vatten 60 kronor
Mer än en miljard människor saknar något så självklart som rent vatten. Förorenat vatten gör att två miljoner människor dör av diarré varje år.
Fiskeredskap 100 kronor
Starka fiskelinor är väsentliga för en fiskare! Med små medel kan du hjälpa någon att fortsätta sitt arbete och därigenom säkra sin inkomst.
Gris 300 kronor
En gris kan få upp till tio kultingar på en gång. Grisar är lätta att sköta om och bidrar med miljövänligt gödsel så att skördarna ökar.
Skolgång 500 kronor
Utbildning förbättrar nästan alltid chanserna i livet. Ett barn som får gå i skolan får större möjligheter till ett bra liv.
Fotbollsskola 2 500 kronor
Gatubarn lever ett utsatt liv och känner sig ofta maktlösa. Fotbollsskolor erbjuder unga pojkar och flickor ett positivt alternativ till livet på gatan.
Brunn 21 000 kronor
Rent vatten är en förutsättning för att människor ska kunna klara sig och utvecklas. En brunn med pump ger rent vatten under en lång tid i en by.

Gåvokort till dopet
Till dopet får du ett tryckt gåvokort med bild och text om gåvan. Kortet skickas hem till dig inom en vecka efter beställningen. Du kan också välja ett e-gåvokort via e-post. På det kortet kan du skriva en personlig hälsning och sedan skicka det direkt till den du vill. Svenska kyrkans internationella arbete ser till att pengarna går till de som behöver dem mest.

Beställ på Svenska kyrkans webbshop: www.webbshop.svenskakyrkan.se