Öppet hus i Basel

Varannan onsdag har vi Öppet hus för alla. Vi är i församlingshemmet i Zinzendorfhaus, Leimenstrasse 10 Basel.

Ansvariga för öppet hus:

Gun Davidsson, +41 61 641 38 65
Karin Di Padova, +41 61 313 04 79
Ingrid Thönen, +41 61 313 50 57

Vi träffas 19:00 - 21:00 i församlingshemmet på Leimenstrasse 10, Basel. I samband med programmet serveras apéro (CHF 10).

Onsdag 6 februari

Frågesport med Siv

Onsdag 20 februari

OBS 18:30!!! Film: 2017 års mest sedda Schweiziska film ”Die Göttliche Ordnung”

Onsdag 6 mars

Föredrag av Professor, Doktor, Pfarrer Hans-Peter Schreiber med temat: ”Weshalb kennt das Judentum, das Christentum, wie auch der Islam nur einen Gott (Monotheismus) I samband med programmet som blir på tyska serveras Semlor. Samarrangemang med Svenska klubben.

Onsdag 3 april Obs. 18.30

Film: Med anledning av att vi närmar oss påsken visar vi filmen Maria från Magdala som gick på biograferna 2018 och som berättar Jesusberättelsen ur Marias perspektiv.

Onsdag 8 maj

”Jag fattar ingenting” Samtalskväll med Magnus Nordström om sådant i Bibeln som verkar svårt att begripa.

Onsdag 22 maj

Lite sommarmat och gemenskap med Siv Rang

Onsdag 11 september

Presentation av vår nya assistent som om allt går som planerat börjar sin tjänst i församlingen i augusti.

Onsdag 25 september

programm kommer strax