Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Wien Besöks- och postadress: Gentzgasse 10, AT-1180 Wien Telefon: +43(1)4796517 E-post till Svenska kyrkan i Wien

Barnkör för de minsta

TONFISKARNA

När? Måndagar 16:00-18:00

Var? I kyrkans lokaler på Gentzgasse 10

På måndagar kl 16:00 träffas Tonfiskarna - vårt "Kyrkis". Åldrarna sträcker sig från 0- ca 6. Vi leker och umgås. Vi har alltid en sångstund där alla som vill får vara med. Ibland sjunger vi i familjegudstjänster.

Samtliga barn/barngrupper bjuds in till att medverka vid kyrkans familjegudstjänster som firas andra söndagen varje månad!

Tonfiskarna leds just nu av vår volontär och vår kyrkoherde!

kontaktuppgift Kantor/assistent

Katharina Hieke tillträder som Kantor/Assistent 14/11 2018. Vid intresse för körerna, kontakta Peter Styrman eller mail nedan.
Musiker vikarierar i gudstjänster, vid förrättningar och vid olika evenemang.
Tel: 0699-19477215 (från 14/11)
Mail: Svenska Kyrkan i Wien