KATEKUMENAT

Katekumenat, vad är det?! Vi vill såklart att vår församling ska växa, att människor ska komma och vilja prata om Gud och tro och detta är ett sätt. Katekumenat är en liten grupp för just detta.

I höst startar vi en Katekumenatgrupp här i församlingen. Det är första gången för oss men har funnits i Svenska kyrkan ett tag.

Katekumenatet är något som angår oss alla i vår församling. Så fundera på om du är en av dem som ska vara med eller om du kan rekommendera det till någon du känner.

Det är till för vuxna, som vill samtala om livsfrågor och kyrkans tro. Om du är nyfiken, kanske redan har en tro, eller känner dig lite tveksam? Då kan du vara med i vår Katekumenatgrupp. Vi kommer att dela tankar och lära av varandras erfarenheter. Allt utgår från de frågor gruppen har med sig.

Vi kommer ses tisdagskvällar varannan vecka med avslutning i maj i Lunds domkyrka. Vi kommer också att ses på några gudstjänster under året.

Sven Röstin (0705-551 125) och Maria Henningsson (0708-212 406)

kommer leda gruppen och besvarar gärna frågor.

Cellgrupper

små grupper med samtal och bön om den kristna tron
kontakta: Rosa Westmark               0451-22342
                 Stefan Dahlström            0451-23651