Fritidshemmet Prästkragen

Svenska Kyrkan i Vilhelmina har ett eget fritidshem som heter Prästkragen

På vårt fritidshem finns det plats för 35 inskrivna barn i åldrarna 6-12 år (förskoleklass- årskurs 6). Prästkragen är öppet mellan 6.30-9.00 och 12.30-17.30 under skoldagar. På skollov anpassar vi våra öppettider efter barnens schema.

Vår vision för Fritidshemmet Prästkragen är denna:

”Här vill vi att alla känner sig trygga, unika och värdefulla. Vi lär oss visa respekt för människor och skapelsen.”

Vi hoppas att ert barn och ni som föräldrar ska trivas här hos oss. Är det något ni undrar över så är det bara att fråga.

Ni når oss på telefonnummer: 0940- 372 16. (Då fritids inte är bemannat så går det bra att lämna ett meddelande på vår telefonsvarare).

SAKNAR DU INFORMATION PÅ DENNA SIDA?

Kontakta i så fall någon av oss i verksamheten och berätta vad du vill sidan ska innehålla.

Pernilla  Berg

Pernilla Berg