Ankaret

Ankaret är en öppen caféverksamhet som alla är välkomna till. Här kan man dricka kaffe med dopp, smörgås eller kaffebröd. Priserna är låga för att alla ska kunna komma. Vår tanke och önskan är att du som kommer ska känna dig sedd och få del av gemenskapen.

Ankarets diakonala verksamhet startade upp i nya lokaler i augusti 2017, mitt i centrala Vetlanda. Verksamheten, som då hette Vildvinet, startade för 24 år sedan. Ankaret är en öppen caféverksamhet som alla är välkomna till. Här kan man dricka kaffe med dopp, äta smörgås eller kaffebröd. Tisdag och torsdag serverar vi lunch.

Öppettider:

• Måndag - Tisdag - Torsdag:
  • Onsdag:
  • Fredag:

Matsedel i oktober för 40 kr

Lunch serveras tisdagar och torsdagar 11.30 - 13.30

• tisdag 1 oktober - Basilikafisk, potatis
  • torsdag 3 oktober - Korv Stroganoff med viltsmak, ris
  • tisdag 8 oktober- Köttfärssoppa, hembakat bröd
  • torsdag 10 oktober - Currykyckling med broccoli, pasta
  • tisdag 15 oktober - Kebabgryta, ris
  • torsdag 17 oktober - Fiskgratäng med kräftsmak, potatis
  • tisdag 22 oktober - Grönsakssoppa, hembakat bröd
  • torsdag 24 okboter - Fylld frukostkorv, potatismos
  • tisdag 29 oktober - Hawaiigryta, ris
  • torsdag 31 oktober - STÄNGT

Priserna är låga för att alla ska kunna komma.  Vi vill vara en plats dit man kan komma när man känner sig ensam eller bara för att få prata en stund och äta något gott. Det mesta är hemlagat och hembakat av Annelie och Renate som arbetar här.

Bibelsamtal

fredagar kl.10.00 har vi bibelsamtal där oftast någon av våra präster är med. Vi läser och samtalar ofta om söndagens bibelstexter.

Var du än bor är du välkommen in!

Vi finns på Bangårdsgatan 6D, Vetlanda

Anneli  Josefsson