Foto: IKON

Diakoni/vuxen

Diakoni handlar i vid mening om kyrkligt socialt arbete, ett uttryck för Guds omsorg om alla människor.

Hos oss finns mycket att ta del av. Här kan du hitta de olika grupperna, öppna kvällar eller utflykter som vi gör och som du är välkommen till. Vill du ha någon att prata med?

Församlingens präster finns till för dig! Inga frågor eller känslor är fel eller annorlunda, även om det kan kännas så när man står mitt i något som kanske inte blev som man tänkt sig.Med oss kan du vara helt trygg i att det som sägs mellan oss inte kommer någon annan till del.

Präster i Svenska kyrkan har absolut tystnadsplikt och inga journaler förs. Kontakta oss, du ser oss här intill i högerspalten.För dig som mist en anhörig finns särskilda "leva-vidare-grupper".

Vill du ha besök?

Känner du dej ensam och skulle tycka att det vore trevligt med besök? Att få någon att prata med, fika med, eller som sällskap på promenaden.

Anna Paulsson

Diakon .