Hotellbokning och resor:
Behöver du boende så har vi avtal med Elite i centrala Växjö. Du bokar ditt boende via denna länk. Fakturan går då till Växjö stift.
Du bokar själv din resa. Våra riktlinjer för resor uppmanar att kollektivtrafik som tåg och buss ska användas i första hand. För resa måste kvitton sparas för att kunna få ersättning i efterhand (gäller ej dig som fakturerar).
Måltider och meny:
Det som serveras under dagarna är vegetariskt, gluten- och laktosfritt.
Meny tisdag: Kall mingellunch (vegetarisk, glutenfri, laktosfri & närproducerad):
Svensk höstsallad med ekologisk morot och kål, örtmarinerat bovete, småländsk skogschampinjon, rostad blomkål och broccoli, balsamicosirap, picklad rödlök, rödbetshummus på betor från Solmarka Gård och vispad smetana.
Meny onsdag
Lunch: Paella med haricotsverts, vaxbönor, Vegan Chorizo gjort på ärtprotein, småländska kantareller. Tillagad över eld.
Kvällsmat: Pajbuffé, Pumpa paj, Broccolipaj, Grönkålspaj. Pajerna är bakade med ekologiskt mjöl och med ägg från Gårdsby.
Meny torsdag
Lunch: Potatisrulle fylld med rökt småländska svamp, karamelliserad lök, smör stekt spetskål / savojkål, rårörda lingon.
Önskemål:
Har du önskemål om möblering, utrustning eller har någon matallergi hör av dig till vaxjostift.fortbildningsveckan@svenskakyrkan.se