Ungdomskväll i Storvreta

På onsdagar är det bak- och spelkvällar i församlingsgården i Storvreta. Kom o häng med oss!

Vi startar till hösten 5 september!

Onsdagskvällar i Storvreta församlingsgård kl 17.30–20 är bak- och spelkvällar!
Vi börjar med att baka och sen spelar vi spel!
Kom och häng med oss andra ungdomar (från åk 5–7).

Du har möjlighet att äta en enklare middag vid kl 17.

Det är en öppen verksamhet, så man får komma och gå som man vill. Det finns alltid möjlighet att bara sitta i en soffa och hänga.
Fika är gratis!

Mer info genom Samuel Holmberg

"Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar."

Samuel Holmberg

Fritidsledare