Värnamo pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 17, 33131 Värnamo Postadress: BOX 624, 33126 VÄRNAMO Telefon: +46(370)300400 E-post till Värnamo pastorat

Resursgruppen för asyl och integration i Värnamo

Resursgruppen finns till för dig som är i asyl- eller integrationsprocessen.

För den som söker asyl eller försöker integreras i det svenska samhället kan vägen kännas lång och snårig. Procedurerna är många och komplicerade och både regelverk och administration kan ibland kännas obegripliga.

Resursgruppen för asyl och integration vill ge råd och stöd till dig som är i asyl- eller integrationsprocessen. Det kan handla om att tolka dokument och blanketter, ta kontakt med myndigheter eller annat som du upplever att du behöver hjälp med.

Vi tar inte över ditt ansvar men vi är flera personer med olika kompetenser och kan utifrån det stötta dig i dina olika processer. Tillsammans hjälps vi åt att se till att din asylprocess går rätt till och att du på ett bra sätt kan integreras i det svenska samhället.

Aktuell information och öppettider hittar du här

Öppettider och kontaktuppgifter

Mottagningen är öppen varannan tisdag kl 17.30-18.30 med start den 20/2

Besöksadress: Värnamo församlingshem, Kyrkogatan 17

Meddela gärna via mail om du kommer och hur vi når dig på resursgruppen@prastsidan.se

Övriga tider nås vi på:
Mail: resursgruppen@prastsidan.se

SMS och telefonsvar: 070-270 91 13

Alla personuppgifter behandlas med diskretion.