Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Bibelutdelning

Du som har fyllt eller fyller sex år under 2023 är  välkommen att ta emot din alldeles egna bibel i  S:t Johannes kyrka eller Fryele kyrka. 

 

En barnbibel är skriven på ett enkelt och lättförståeligt språk och är fylld med bilder som illustrerar bibelns alla berättelser. Följ med på en vandring genom bibeln 
utifrån barnens perspektiv!

Vi vill kunna skriva ditt barns namn i deras bibel.
Anmäl vilken dag och vilken kyrka ni vill komma till. 
Och så klart barnets namn. Se formuläret nedan.

Bibelns berättelser har i mer än tusen år genomsyrat det svenska samhället och stora delar av vår värld. Berättelserna om Adam och Eva, om Moses, Noa, Maria och Jesus, har format vår världsuppfattning och gett oss lärdomar om vad det innebär att vara människa. Barn har rätt till Bibelns berättelser, både som kollektivt minne och som ett sätt att förstå sig på livet. 

Har ni frågor går det bra att kontakta församlingsexpeditionen 0370-30 04 00 eller skicka e-post till Frida Johnson.

Välkommen till kyrkan!

Traditionsfylld gudstjänst där vi sjunger sångerna som hör till advent. Kyrkans körer medverkar och det erbjuds söndagsskola under predikan för alla barn.

Traditionsfylld gudstjänst där vi sjunger sångerna som hör till advent och en kör medverkar.

En söndag full med julstämning. Från kl 14.00 är kyrkan öppen för juliga skapande aktiviteter för barn och vuxna. Det finns lussefika, pyssel med mera. Eftermiddagen avslutas med en musiksgudstjänst i kyrkan kl 16.00. Barn och ungdomar medverkar med julmusikalen "Den största gåvan".

kl 16.30 Enkel gudstjänst i kyrkan där After school medverkar. Efteråt blir det risgrynsgröt och dans kring granen i församlingshemmet. En bra avslutning på julen.

Församlingsexpeditionen har öppet: Mån-tisd kl 10-12, onsdag stängt, torsd-fred kl 10-12 eller enligt överenskommelse.