Act - internationellt hjälparbete

Act Svenska kyrkan är vårt internationella hjälparbete för att skapa en mer rättvis värld. Du är hjärtligt välkommen att ge en slant eller hjälpa till med bössinsamlingar och försäljningar där pengarna går till människor i nöd.

Act Svenska kyrkan arbetar i pågående världskriser och samlar in pengar för att minska lidandet för människor i utsatthet.

Samordnare för insamling och kampanjer för Act Svenska kyrkan i Vantörs församling är Tara Tony, pedagog i Hagsätra kyrka.

Vill du bidra med en slant till Act Svenska kyrkan?

Swisha nummer: 123 431 55 45 till Act Vantör

eller besök Act Svenska kyrkans gåvoshop för att ge bort en present med gott ändamål.

Pojke står på en soptipp och håller i en trasig boll.

Act Svenska kyrkan

Tillsammans med kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.