Ute-Kyrkis

När inomhusterminen är avslutad i maj så flyttar Kyrkis Valbo-Forsbacka ut!

30/5 Kyrklek kl. 10-12, Valbo kyrka och kyrkogård
Kom och upptäck Valbos fina kyrka och kyrkogård! Vi bjuder på grillad korv och har förberett aktiviteter för barn (och vuxna!) i alla åldrar.

31/5 Barnvagnspromenad kl. 09.30, start och stopp vid Mikaelsgården
Vi tar en gemensam runda på ca. en timme och avslutar med utefika.

7/6 Barnvagnspromenad kl. 09.30, start och stopp vid Mikaelsgården
Vi tar en gemensam runda på ca. en timme och avslutar med utefika.

13/6 Parklek kl. 10-12, plats meddelas på Facebook
Kom och lek och häng med oss i lekpark. Vi tar med sandlådeleksaker och erbjuder aktiviteter, kanske blir det sång eller gympa! Ta gärna med fika-/lunchkorg - vi gör eld för grillning.

14/6 Sång igång kl. 09.30, start och stopp vid Mikaelsgården
En kortare barnvagnspromenad innehållande några olika sångstationer efter vägen. Vi avslutar med utefika.

20/6 Parklek kl. 10-12, plats meddelas på Facebook
Kom och lek och häng med oss i lekpark. Vi tar med sandlåde- leksaker och erbjuder aktiviteter, kanske blir det sång eller gumpa! Ta gärna med filt och fika-/lunchkorg - vi gör eld för grillning.

27/6 Parklek kl. 10-12, plats meddelas på Facebook
Terminsavslutning med lite extra! Mer info kommer.

Aktiviteter kan komma att ställas in/flyttas p.g.a. vädret så håll koll på @kyrkisvalboforsbacka eller ring/sms:a på tel. 076-816 04 58.