Stiftsgården i Undersvik

Stiftsgården i Undersvik har en historia som sträcker sig mer än 70 år tillbaka i tiden och än i dag är den en viktig plats för Uppsala stift och dess invånare.

Snart är det dags för SPORTLOV 2019, och möjlighet till familjeläger igen. Denna gång genom Gamla Uppsala församling i samarbete med Uppsala stift.

Sportlov 2019

Stiftsgården i Undersvik den 21 november kl 18

Kvällen avslutas med en andakt
I samarbete med Sensus och Arbrå - Undersviks Församling

Kvällar med innehåll 21 nov

Stiftsgården i Undersvik den 21 november kl 18 Vi börjar med att äta en enkel måltid tillsammans till en kostnad av 50 kr. Därefter berättar Katarina Wådell om ”Fluren, en idyll i skogen” Kvällen avslutas med en andakt I samarbete med Sensus och Arbrå - Undersviks Församling

Välkommen till

I vacker och rogivande natur vid Ljusnans strand ligger vår mötesanläggning. Gästvänlighet är gårdens själ.

Kontakt & bokningsförfrågan

Stiftsgården
Undersvik 8992
820 11 VALLSTA