Uppsala stift

Uppsala stift Besöksadress: Dragarbrunnsgatan 71, 75320 Uppsala Postadress: Box 1314, 75143 Uppsala Telefon: +46(18)680700 E-post till Uppsala stift Webbplats

Uppsala stifts miljöpris

Uppsala stift delar varje år ut ett miljöpris till en person, grupp, förening eller församling som arbetar för hållbar utveckling. 2017 års pristagare meddelas i oktober.

Bild: Maria Svensk

Kommittén för hållbar utveckling i Uppsala stift delar årligen ut ett miljöpris till en person, grupp, förening eller församling som arbetar för hållbar utveckling. Prissumman som delas ut är 20 000 kr.

Nominera en kandidat

Du kan som enskild person, församling, förening eller annan organisation nominera en kandidat som är bosatt, verksam eller har nära anknytning till Uppsala stift. Nomineringsperioden är under sommarmånaderna och pristagare presenteras under hösten.

Sista datum för nominering till 2017 års miljöpris var den 19 september 2017. Årets miljöpristagare presenteras här under oktober.

Marja Lindblom

Främjande/tillsyn

Direkt: 018 - 68 07 82

Växel: 018 - 68 07 00