Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Missbruk och beroende

Att vara nära anhörig till någon med beroendeproblematik kan vara svårt. Läs mer om missbruk och beroende.

I det enskilda samtalet möter diakoner både anhöriga till missbrukare och människor som själva lever i en missbruksproblematik. Svenska kyrkan Uppsala stöttar Stadsmissionen arbete och vi erbjuder flera självhjälpsgrupper i lokaler i olika församlingshem och på Diakonins hus.

Varje söndag firas Sinnesromässa i Salabackekyrkan. Under vinterhalvåret öppnar Helga Trefaldighets kyrka på natten: Nattkyrkan. Till Nattkyrkan kan du komma för en kopp varmt kaffe eller te och bara vara och dela gemenskapen i det uppvärmda kyrkorummet. Samtidigt som Nattkyrkan har öppet nattvandrar ett team frivilliga volontärer.

Kontakta en diakon

Samtalstider