Katedraldagar 2020

2-4 oktober är det dags för årets Katedraldagar. Ge dig själv tid till andlig fördjupning och ta del av en rad seminarier med bland andra Ylva Eggehorn och Anders Arborelius. Välkommen att vara med!

Vägar till inre mognad under en hösthelg

Under en helg i oktober finns det möjlighet att ge dig själv tid till andlig fördjupning i och kring Uppsala domkyrka. I seminarier, gudstjänster och andakter lyfts bönen och olika kristna traditioner fram som vägar till inre mognad.

årets seminarier

Medverkande under Katedraldagarna 2020:
Anders Arborelius, kardinal i katolska kyrkan
Maria Borelius, journalist och författare
Ylva Eggehorn, författare och poet
Mikael Kurkiala, forskare
Lars Björklund och Kerstin Dillmar, sjukhuspräster

Mer information om teman och seminarier tillkommer under våren.

Kontakt: Jonas Lindberg (mejl)
Anmälan: länk till anmälan kommer inom kort

Fakta och anmälan katedraldagar 2020

Datum: 2-4 oktober 2020

Kostnad: 600 kr.

Mat: Alla måltider samt kaffe ingår i anmälningsavgiften. Maten är genomgående vegetarisk, övriga kostönskemål lämnas vid anmälan.

Boende: Svenska kyrkan har avtal med ett antal hotell i Uppsala, som ger rabatt på bokning av boende i samband med Katedraldagarna.

Anmälan: Senast 25 september. Antalet deltagare är begränsat till 100 st. Anmälan sker via Sensus.

Arrangörer

Katedraldagarna 2020 arrangeras av Uppsala domkyrkoförsamling och Sensus med stöd av Johan Meijers fond genom ärkebiskop Antje Jackelén.