Kyrkan i Gränbystaden

Lugn och ro, samtal och fika på Café Ovan där. Svenska kyrkan Gränbystaden finns på plan 3 vid gallerians östra ingång.

Aktuell information med anledning av coronaviruset

Kom upp. Varva ner.
Med mer än 140 butiker, serveringar och serviceenheter på en och samma plats kan behovet finnas av en stunds lugn och ro. Svenska kyrkan Uppsala med Café Ovan där möter du på plan 3 i gallerian. Testa att ta rulltrappan ändå upp, du kommer att märka skillnaden.

Café Ovan där

I caféet kan man umgås, läsa en tidning och njuta av utsikten över en kopp rättvisemärkt kaffe med hembakad bulle eller smörgås.

Öppettider:
Vardagar 10-18
Helger 11-15

Djup. Högst upp.

Plan 3. Östra entrén.

Samtal
Svenska kyrkan Gränbystaden erbjuder samtal med präst eller diakon – som har tystnadsplikt. Välkommen att kontakta prästen Göran Andersson när du vill boka in ett samtal. Telefon 018-430 37 27.