Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Kyrkan i Gränbystaden

Lugn och ro, samtal och fika på Café Ovan där. Svenska kyrkan Gränbystaden finns på plan 3 vid gallerians östra ingång.

Kom upp. Varva ner.
Med mer än 140 butiker, serveringar och serviceenheter på en och samma plats kan behovet finnas av en stunds lugn och ro. Svenska kyrkan Uppsala med Café Ovan där möter du på plan 3 i gallerian. Testa att ta rulltrappan ändå upp, du kommer att märka skillnaden.

Café Ovan där

I caféet kan man umgås, läsa en tidning och njuta av utsikten över en kopp rättvisemärkt kaffe med hembakad bulle eller smörgås.

Sommaröppet v 27–34: måndag–fredag kl 11–17.

Djup. Högst upp.

Plan 3. Östra entrén.

Ordinarie öppettider:
måndag–fredag kl 10–17, lördag-söndag kl 11–17.

Samtalets rum
Präst Ami Mattsson Dahlblom finns tillgänglig för enskilda samtal. Säkrast är att komma överens om tiden.

Meditation på onsdagar kl 13

Broderigruppen tisdagar jämna veckor kl 13